Sen Çal Kapımı dizisi nerede çekiliyor?

Sen Çal Kapımı dizisi nerede çekiliyor? Sen Çal Kapımı dizisinin çekimlerinin nerede gerçekleştiği merak konusu. Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin çekimlerinin gerçekleştiği mekanlar...

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Sen Çal Kapımı, ilk bölümüyle 8 Temmuz Çarşamba akşamında başlıyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin nerede çekildiği de merak konusu olarak araştırılıyor.

Yaz aylarının en izlenmesi beklenen dizilerinden olan Sen Çal Kapımı, FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in başrollerinde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin çekimlerinin nerede olduğu da takipçiler tarafından araştırılan konuların en başında yer alıyor.

Dizide Eda ile Serkan’ın nefretle başlayan ancak daha sonrasında büyük bir aşka dönüşen hikayelerinden bahsediliyor. Yurt dışında okuması için büyük bir holding tarafından kendisine burs verilen Eda, hayatının şokunu yaşar. Serkan’ın bu konuda Eda’dan bir isteği vardır. Kendisiyle beraber nişanlılık oyunu oynamasını ister. 2 ay süresince devam edecek bu oyun sonrasında ise beklenmedik gelişmeler ön planda yer alır.

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Romantik komedi formatında FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin bölümlerinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Koronavirüs yasakları çerçevesinde bazı sahnelerinde Ege ve Akdeniz kıyılarında da çekildiği belirlendi. Çekimlerde merkez olarak ise İstanbul’un Beykoz ilçesi olduğu söylentiler arasında yerini aldı.

19 Nisan 2024 Borsa günü yükselişle tamamladı! CHP'deki 'liyakatli' atamalarda bugün: O kadrolaşma ifşa oldu... Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı!
Sonraki Haber