Sen Çal Kapımı dizisi giderayak yapacağını yaptı! Oyuncular sette birbirlerine girdi!

Sen Çal Kapımı dizisinde finale giderken sinirler gerildi. Sette yaşanan gerginlik sonrası oyuncular birbirlerine girdi. Yaşananlar sonrası izleyiciler de kim kimi çileden çıkarttı karar veremedi.

Fox Tv'nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı sezonun en çok konuşulan dizilerinden oldu. Hande Erçel'in canlandırdığı Eda ile Kerem Bürsin'in hayat verdiği Serkan Bolat karakteri arasında yaşanan büyük aşk dizinin yaz sezonuna da damga vurmasına neden oldu.

İzlenme oranları da hem oyuncuları hem de yapım şirketinin yüzlerini güldrüyor. Çekimlerde yaşanan eğleneceli ve keyifli anlar ekrana da yansımış durumda. Ancak dizinin yeni bölüm çekimlerinde yaşanan gerginlik herkesi üzdü. Dizide Engin karakterini oynayan Anıl İlter'in kayda aldığı gergin dakikalar sosyal medyaanın da gündemine oturdu.

Sen Çal Kapımı Seyfi karakterini başarılı bir şekilde oynayan Alican Aytekin ile Eda'nın halası rolüyle tanınan Evrim Doğan arasında yaşanan inanılmaz gerginlik Anıl İlter'in kamerasına takıldı.

Yorucu çekimler ve sıcaktan oldukça bunaldığı gözlenen Evrim Doğan, arkasına geçip kafasına balonla vuran Alican Aytekin'e tepki göstermemek için kendini zor tuttu. Alican Aytekin rol arkadaşına şaka yaptığını sandı ancak yüz ifadesini görmediği için balonlu şakasına devam etti. Evrim Doğan ise sert bir tepki vermemek adına kendini zor tuttu.

Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu! Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki! 19 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler
Sonraki Haber