Sen Çal Kapımı 5. Bölüm neden yok? Sen Çal Kapımı bitti mi? Yeni bölüm ne zaman?

Sen Çal Kapımı 5. Bölüm neden yok? Fox tv ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı 5. bölümü fragmanı yayınlanmadı. Çarşamba akşamları yayınlanan ve başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in oynadığı Sen Çal Kapımı 5. bölüm yayın tarihi ve detaylar haberimizde...

This browser does not support the video element.

Sen Çal Kapımı 5. Bölüm neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte detaylar...

SEN ÇAL KAPIMI 5. BÖLÜM NEDEN YOK?

Fox Tv ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı 5. bölüm 5 Ağustos'ta yayınlanmayacak.

SEN ÇAL KAPIMI 5. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bayram nedeniyle diziler ve programlar ekran macerasına ara verdi, bu dizilerden biri de Sen Çal Kapımı oldu. Kısa bir ara veren Sen Çal Kapımı dizisinin 5. Bölümünün 12 Ağustos’ta yayınlanması bekleniyor.

SEN ÇAL KAPIMI KONUSU VE OYUNCULARI

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat'la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda'ya bursunu geri vermeyi teklif eder.
Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle