Sen Çal Kapımı 5. bölüm ne zaman? Son bölüm neden yayınlanmadı?

Sen Çal Kapımı 5. bölüm ne zaman? Sen Çal Kapımı bitti mi? Sen Çal Kapımı dizisinin 5. bölümünden izleyenleri şok eden bir haber geldi. Çarşamba akşamları FOX ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı iddia edildi. Sen Çal Kapımı neden yayınlanmadı?

This browser does not support the video element.

Sen Çal Kapımı 5. bölüm yeni bölüm ne zaman? Sen Çal Kapımı bitti mi? FOX ekranlarının yaz dizisi Sen Çal Kapımı’dan kötü haber geldi. Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanının yayınlanmaması sonrasında şüpheler iyice artarken FOX Tv, 5 Ağustos Çarşamba yayın akışından Sen Çal Kapımı dizisini çıkardı. 

SEN ÇAL KAPIMI 5. BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI?

Sen Çal Kapımı dizisinin 5. bölümü 5 Ağustos Çarşamba akşamında FOX ekranlarında yayınlanmayacak. Dizinin şok bir kararla final yaptığı son gelen iddialar arasında yer aldı.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Üst üste kötü haberler alan Eda strese girince yine olanlar oldu. Ciddi sorunlarla boğuşmak durumunda kalan Eda’ya bu sefer de Selin ile Ferit’in ev ziyareti karşısına çıktı. Hazırlık yapmak adına fazla zamanda olmayınca iş iyice çığırından çıktı.

Eda’nın arkadaşları ise onlara destek olmaya başladı. Serkan’ın Selin ile aşk yaşaması da belgelenmiş oldu. Eda bir taraftan evi hazırlamaya çalışırken diğer yandan da her şeyin yolunda gittiğine ikna çabalarına devam etti. Eda’nın artık tek derdi eve gelen misafirleri en iyi şekilde karşılamak… Ancak işler hiçte istenildiği gibi gitmedi.

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle