Sen Çal Kapımı 5. bölüm full izle tek parça

Sen Çal Kapımı 5. bölüm izle! Sen Çal Kapımı 5. bölüm full izle linki tek parça halinde 12 Ağustos 2020 tarihinde FOX TV'de.

This browser does not support the video element.

Sen Çal Kapımı 5. bölüm izle! Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi 5. bölüm ile 12 Ağustos Çarşamba akşamında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayında.

Büyük bir anlaşma sonrasında Antalya’ya giden ekip bir sürpriz ile karşılaşır. Yatırımcılar imzaların atılması gerektiğini söylerken ikili boşanmak üzere olduklarından bir araya gelmek istemezler. Serkan ve Eda bu zor görevde yeniden bir arada olacaktır. Antalya’da büyülü bir gece geçiren Eda ile Serkan’ı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Bu esnada Kaan Karadağ yeni bir krizin fitilini ateşlerken bu da Eda için yeni bir teste dönüşecektir. Serkan’ı kurtarmak adına büyük bir risk alan Eda bir anda her şeyin değişmesine neden olur. Serkan da Eda’nın artık cazibesine kapılmak üzeredir.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Üst üste kötü haberler alan Eda strese girince yine olanlar oldu. Ciddi sorunlarla boğuşmak durumunda kalan Eda’ya bu sefer de Selin ile Ferit’in ev ziyareti karşısına çıktı. Hazırlık yapmak adına fazla zamanda olmayınca iş iyice çığırından çıktı.

Eda’nın arkadaşları ise onlara destek olmaya başladı. Serkan’ın Selin ile aşk yaşaması da belgelenmiş oldu. Eda bir taraftan evi hazırlamaya çalışırken diğer yandan da her şeyin yolunda gittiğine ikna çabalarına devam etti. Eda’nın artık tek derdi eve gelen misafirleri en iyi şekilde karşılamak… Ancak işler hiçte istenildiği gibi gitmedi.

SEN ÇAL KAPIMI 5. BÖLÜM İZLE

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle