Sen Anlat Karadeniz bugün bitiyor mu? Final mi yapıyor? Neden bitiyor?

Sen Anlat Karadeniz bugün bitiyor mu? ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, bu akşam son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Kuruluş Osman'ın başlamasının ardından Çarşamba akşamları yayınlanacak. Sen Anlat Karadeniz'in final yapması hayranlarını yaralıyor. Dizinin neden final yaptığı araştırılmaya başlandı. İşte Sen Anlat Karadeniz bugün bitiyor mu? Final mi yapıyor? Neden bitiyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Sen Anlat Karadeniz bugün bitiyor mu? Kuruluş Osman'ın başlamasının ardından Çarşamba akşamları yayınlanacak. Sen Anlat Karadeniz'in final yapması hayranlarını yaralıyor. ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, bu akşam son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Dizinin neden final yaptığı araştırılmaya başlandı. İşte Sen Anlat Karadeniz bugün bitiyor mu? Final mi yapıyor? Neden bitiyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

SEN ANLAT KARADENİZ 64. BÖLÜM ÖZETİ

Bugüne kadar işlerin içinden sıyrılmayı başaran Genco için artık gidecek bir yer kalmamıştır ve çoktan hak ettiği sona adım adım yaklaşmaktadır Fikret, Tahir'e vasiyetini teslim ettikten sonra, geçmişte kalan son bir hesabı kapatmak üzere yola çıkar. Tarık ve Mercan ortasında kalmaktan zevk duydukları bir ateşin içine düşerken, Ferhat ve Hazan da içlerine düşen ateşin etkisiyle birbirlerine söz verirler… Tahir ile Nefes ise kızları Masal'ı kucaklarına almanın sevincini yaşarken, Nefes kendine yepyeni bir yol çizme hazırlığındadır.

SEN ANLAT KARADENİZ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Ali Eyüğlu, gazetedeki köşesinde Osman Sınav ile yaptığı görüşmeye yer vermiş ve Sınav’ın ATV’nin yeni dizisi için çalışmalarını devam ettirdiği bilgisini paylaşmıştı. Yani Sen Anlat Karadeniz’in yapımcısı ve yönetmeni Osman Sınav ATV ekranlarında yeni bir projeyle diziseverlerle buluşacak.

Öte yandan bir süredir AB reyting sonuçlarında istediği sıralamayı elde edemeyen dizinin bu nedenle de final kararı almış olabileceği tahmin ediliyor.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber