Selin Ciğerci'den Caner Çalışır iddialarına yanıt!

31 yaşında ani kalp krizi sebebiyle vefat eden sosyal medya fenomeni Caner Çalışır'ın cenazesinin ardından, kimsesizler mezarlığına gömüldüğüyle ilgili pek çok iddia ortaya atılmıştı. Ünlü fenomenin en yakın arkadaşlarından Selin Ciğerci söz konusu iddialar hakkında açıklama yaptı.

Selin Ciğerci son olarak Caner Çalışır’ın vefatıyla gündeme gelmişti. Murat Övüç açıklamalarında Ciğerci'yle ilgili iddialarda bulunmuştu. Özellikle Murat Övüç’ün Caner Çalışır üzerinden reklam yapıyor iddiaları çok konuşulmuştu.

''SENİN TANIDIĞIN VARDIR, MEZARLIK İŞİNİ HALLEDELİM''

Caner Çalışır'ın kimsesizler mezarlığına gömüldüğü yönünde çıkan haberlere Övüç, 'Ben hastaneye gittiğimde Hakan Kakız ve Selin Ciğerci vardı. Selin ağlayarak 'senin tanıdığın vardır mezarlık işini halledelim' demişti.

SELİN CİĞERCİ'DEN TEPKİ

Övüç Caner Çalışır için lüks bir semtte mezarlık aldığını söylemiş ve kendisine Selin Ciğerci’nin de yardımcı olduğunu iddia etmişti. Murat Övüç’ün iddialarına Selin Ciğerci’den tepki geldi. Selin Ciğerci önceki gün UçanKuş TV mikrofonlarına konuştu.

''KİMSESİZLER MEZARLIĞI DEĞİL''

Selin Ciğerci, vefat eden eski dostu Caner’le son dönemlerde çok görüşmediklerini açıkladı. Ciğerci, "Hiç konuşmaya gerek yok. Kimsesizler mezarlığı değil. Biz görevimizi yaptık, duamızı ettik… Dillendirmeyelim ablası çok hassas ve annesi çok üzgünmüş o yüzden gelemediğini söyledi. Benim de bildiğim bu. Ben hiç kimseyle konuşmadım kenara geçip duamı ettim. Son yıllarda konuşamıyorduk. Hepimiz yollarımızı ayırmıştık, eskisi gibi değildik” dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu hakkında suç duyurusu CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! Türk Telekom 25.8 milyar TL ile sektörünün yatırım lideri oldu
Sonraki Haber