Selda Bağcan: ''Siz hiç İncil yakan veya yırtan bir Müslüman gördünüz mü?''

İslam düşmanı Rasmus Paludan'ın İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmasının ardından bir skandal da Hollanda'da yaşandı. İslam'a yönelik saldırıları ile bilinen Pegida'nın Hollanda'daki temsilcisi Edwin Wagensveld, Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yere attı. Skandal görüntülere sanat camiasından tepkiler çığ gibi büyürken bir tepki de ünlü şarkıcı Selda Bağcan'dan geldi.

Önce İsveç'te ardından da Hollanda'da Kur'an-ı Kerim yakma skandalı yaşandı. Kur'an-ı Kerim yakma skandalına sanat camiasından da büyük tepki geldi. Selda Bağcan, İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılma haberini görünce hem çok üzüldüğünü hem de çok şaşırdığını söyledi.

''BU OLAY AFFEDİLEMEZ!''

Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a konuşan Selda Bağcan, yaşanan skandalla ilgili şunları söyledi: "Bu olay affedilemez ve izah edilemez. Siz hiç İncil yakan veya yırtan bir Müslüman gördünüz mü? Ben görmedim, göremeyiz de. Böyle olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Artık iyice zıvanadan çıktılar desek yeridir... Bu nasıl bir zihniyetse, insanların gözüne soka soka öyle eylemler yapıyorlar ki, dehşete düşmemek imkansız. Dünyada 2 milyarı aşkın insanın inandığı kitaba el uzatmak; tam bir zavallılıktır, provokatörlüktür.''

Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki! 19 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler 18 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber