Selam verdi Boğaziçi'ne... Selam verdi "Katil polis" diyenlere!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara'da partisinin genel merkezinde basın kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya geldi. Boğaziçi Üniversitesi'den yaşanan provokasyonu yorumlayan Davutoğlu partisinin de "katil polis" sloganları atan o eylemcilerle dayanışma içinde olduğunu söyledi!

Ahmet Davutoğlu, Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne atamasının ardından öğrencilerin, muhalif siyasi partilerin öncülüğünde düzenlediği protesto gösterilerine değindi.

Davutoğlu, protestolar sırasında kapıya kelepçe takılmasına ilişkin "Pandemi dolayısıyla gerekli tedbirleri alırsınız ama akademisyen olarak bir üniversitenin kapısına kelepçe takılması gibi sembolik bir şeyi kabul edemem" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da Boğaziçi Üniversitesi önüne gelerek öğrencilerin protestosuna destek vermesiyle ilgili soruya ise Davutoğlu, "Boğaziçi Üniversitesi mezunu olarak ben de giderdim, burada işim olmasa ben de giderdim. Burada yanlış olan ne anlamadım! Gençlik Kollarımıza siz de gidebilirsiniz dedim. Siyaset alanda her probleme müdahil olmaktır" diye yanıt verdi.

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber