Selahattin Paşalı ve Barış Falay Ömer Dizisinde Buluştu! Ömer Dizisi Konusu Nedir?

Star tv'de ekrana gelecek olan OGM Pictures imzalı Ömer dizisinde Selahattin Paşalı ve Barış Falay baba oğulu canlandıracak. Netflix dizisi Shtisel dizisinin uyarlaması olan Ömer Dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Selahattin Paşalı son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alıyor. Herkesin bayıla bayıla izlediği isimlerden biri olan oyuncuyu aslında ilk olarak Kalp Atışı'nda izledik. Sonrasında Babil ve Aşk 101 dizilerinde kendini gösteren Selahattin Paşalı, Pera Palas'ta Gece Yarısı isimli dizide Halit rolüyle gönülleri fethetti.

Şimdi ise Star Tv için çekilecek Ömer dizisiyle birlikte ekranlara dönüyor. Pek çok projeden teklifler alan oyuncu tercihini Ömer dizisinden yana kullandı. Yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiğ*i Ömer dizisi Netflix'te yayınlanan Shitsel dizisinden uyarlama olacak.

Selahattin Paşalı Ömer Dizisinde Hangi Rolü Oynayacak?

Hemen belirteyim, Ömer dizisinde Selahattin Paşalı'nın babası rolünü ünlü oyuncu Barış Falay oynayacak.

ÖMER DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Herkesin bildiği gibi Netflix'te yayınlanan Shitsel dizisi Kudüs'te ultra ortodoks bir mahallede yaşayan Haredi ailesinin yaşamını konu alıyor. Ancak Ömer dizisi nasıl bir senaryoyla karşımıza çıkacak ilerleyen günlerde göreceğiz.

Şüphesiz Selahattin Paşalı ve Barış Falay ikilisinin olduğu Ömer dizisi büyük ilgi çekecek. Siz ne düşünüyorsunuz, hadi yorumlara...

Gazze saldırılarında 195. gün: Can kaybı 33 bin 970 Uğur Dündar ''Ben babası değilim'' dedi, yanıt gecikmedi! "Netanyahu ve çetesi hesap verecek"
Sonraki Haber