Şehir hastaneleri işçi alımı ne zaman? KPSS olmadan 5000-6000 TL maaşla şehir hastaneleri işçi alımı

Şehir hastaneleri personel alımları merak ediliyor. KPSS şartı olmadan aylık 5000 ile 6000 TL maaş arasında işçi alımı yapan Şehir hastaneleri özel şirketler tarafından yönetiliyor. Devlet hastanesi gibi hizmet verse de personelleri özel şirketler tarafından alınan şehir hastanelerine özel güvenlik görevlisi, oda destek personeli, tıbbi sekreter, hemşire, doktor ve depo personeli gibi alımlar yapılıyor.

Türkiye'nin dünyaca ünlü sağlık sisteminde yerini alan şehir hastaneleri, büyük yatırımlarla ülkenin dört bir yanında hizmet vermeye devam ediyor. Başta bu ülkenin vatandaşlarına daha sonra ise tüm Avrupa ve dünyaya sağlık turizmi açısından olanaklar sağlayan şehir hastaneleri personel alımlarını da bu doğrultuda yapıyor.

Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları