Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı izle! Nare isyan ediyor!

Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Sefirin Kızı, bu akşam yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Son bölümde; Nare, Sancar tarafından ihanete uğramanın üzüntüsünü yaşıyor. Gediz ise Nare'nin yanında olmak için yeni bir adım atıyor. Hayranları dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Nare, Sancar tarafından ihanete uğramanın üzüntüsünü yaşıyor. Gediz ise Nare'nin yanında olmak için yeni bir adım atıyor. Hayranları dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Sefirin Kızı, bu akşam yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. İşte Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Sefirin Kızı 15. bölümü yayınlandı. Son bölümde; Sancar, en büyük sınavının can almak değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe'nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SEFİRİN KIZI 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gediz Sancar'ı katil olmaktan vazgeçirir ama bu sefer kendisi Akın'a olan öfkesine yenik düşer. Hep içine attığı yükler onu dağıtır ve katil olmanın eşiğine gelir.

Sancar, en büyük sınavının can almak değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe'nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bu haberi Nare'ye ve Melek'e nasıl verecektir?

Menekşe konağa geri döner ve düşük tehlikesini kullanarak konak halkının üzerine kabus gibi çöker. Ama Gülsiye'nin de onun için kabus gibi planları vardır.

Nare Sancar'dan Menekşe'nin hamilelik haberini aldığında, çok büyük bir farkındalık yaşar. Kendisine, Sancar'a ve dokuz yıldır tüm yaşadıklarına ilk defa dışardan bakmayı başarır. Onların sevdası, gerçekten imkansızdır.

Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Bayraktar TB3'ten yeni başarı!
Sonraki Haber