Sefirin Kızı 14. bölüm fragmanı izle! Nare'nin. kararı!

Sefirin Kızı 14. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Sefirin Kızı, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Nare ile Sancar'ın yüzleşmesi sonrasında geçmiş masaya yatırılıyor. Akın'ın hedefi olmaktan son anda kurtulan Zehra, Gediz'e yardım ederek geçmişi unutmaya çalışıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Sefirin Kızı 14. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Sefirin Kızı 14. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Nare ile Sancar'ın yüzleşmesi sonrasında geçmiş masaya yatırılıyor. Akın'ın hedefi olmaktan son anda kurtulan Zehra, Gediz'e yardım ederek geçmişi unutmaya çalışıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Sefirin Kızı, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Sefirin Kızı 14. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

SEFİRİN KIZI 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Sefirin Kızı dizisinin 14. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı geldiğinde haberimizde yer alacak.

SEFİRİN KIZI 13. BÖLÜM ÖZETİ

Sancar'ın “Nare” deyişiyle yıllar sonra nefes alan Nare, adaletin değil merhametin sesine kulak verir. Onu yıllar önce kovan Sancar'ın pişmanlık acısıyla hemhal olur, onu göğsüne basar. İki can beraber ağlayıp beraber kanarlar. Ama ne Nare Sancar'ı affedebilir, ne de Sancar Efe kendisini.

Sancar, vicdan mahkemesinde hem Akın'ın hem de kendisinin kalemini kırar. Var gücüyle Akın'ı aramaya başlar. Akın ise, Müge'nin elinde işkencelerin en büyüğünü çekmektedir.

Menekşe, Kavruk'un söz merasiminde Nare ve Gediz'e büyük bir iftira atar. Sancar bir kez daha kıskançlığının kurbanı olup Nare ve Gediz'in de kalemini kıracak mıdır?

Üsküdar'da öğrenci servisi kaza yaptı: Yaralılar var Deprem nedeniyle üniversitede ara sınavlar ertelendi BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi!
Sonraki Haber