Sedat Peker'in videolarının izlemesi 15 milyonu geçti

Türkiye'de birçok suçtan aranan Sedat Peker sosyal paylaşım sitesi YouTube üzerinden videolar yayınlıyordu. Peker'in yayınladığı videoların toplam izlenmesi 15 milyonu geçti.

Türkiye, “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak”, “nitelikli yağma”, “gasp”, “rüşvet” ve “yaralama” gibi birçok suç nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in yayınladığı videoları konuşuyor.

Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar'a ilişkin iddialarda bulunduğu videolar izlenme rekorları kırıyor. Peker'in yayınladığı beş videonun toplamda izlenme sayısı 15 milyonu aştı.

Karadağ’dan kaçtığı Dubai'den yayınlar yaptığını söyleyen Peker "Berat Albayrak seni hapse attıracak dediler. O kadar çok kişi söyledi ki ben de önlem olarak yurtdışına çıktım. Ama komploymuş" diyerek başladığı videolarının bugün beşincisini yayınladı. 'Her günahın bir intikam meleği olur' başlıklı bu video saat 10 saatte 2 milyon kişi tarafından izlendi.

İsfahan'ı hedef alan 3 drone imha edildi Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı!
Sonraki Haber