Sedat Peker'in nerede olduğu ortaya çıktı!

Sosyal medya hesabında oldukça aktif olan suç örgütü lideri Sedat Peker, bir süre önce paylaşım yapmayı bıraktı. 'Peker' paylaşımları nedeniyle Birgün'den kovulan Erk Acarer, Twitter hesabından Sedat Peker'in nerede olduğuna dair açıklamalar yaptı. Acarer, "Peker'in ev hapsinde olduğunu biliyoruz" dedi.

Uzun süredir Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iade edileceği konuşulurken Peker, sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı bıraktı.

Bir haftadır herhangi bir paylaşım yapmayan Sedat Peker'in nerelerde olduğunu gazeteci Erk Acarer açıkladı.

"EV HAPSİNDE OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

"Bir haftadır Peker'den bilgi alınamıyor" diyen Acarer, "Birkaç ay önce, konuşması istenmediği için bir adaya götürülme olasılığından söz etmiştik. Bildiğimiz kadarı ile bir adaya götürülmedi ama deyim yerindeyse ada ayağına getirildi. Edindiğimiz bilgileri paylaşalım. Ev hapsinde olduğunu biliyoruz" dedi.

"TÜRKİYE'YE İADESİ SÖZ KONUSU DEĞİL"

Sedat Peker'in iletişim kaynaklarının kesilmesi ile ağır bir tecrit altına alındığını belirten Acarer, "Aktarılanlar kendisi ve ailesinin durumunun iyi olduğu yönünde. Türkiye'ye iadesi gibi bir durum da söz konusu değil" dedi.

İşte Erk Acarer'in o paylaşımları…

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber