Sedat Peker'den "14 Haziran" kararı..

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, geçen hafta Youtube üzerinden yayınladığı videoda 6 Haziran'ı işaret ederek bu tarihte yeni bir video yayınlayacağını duyurmuştu.... Peker, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda o yayının 14 Haziran'a ertelendiğini duyurdu. Sedat Peker bu kararının gerekçesini de anlattı...

Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak yaşayan Sedat Peker, yayınladığı 8'inci videoda bir kez daha İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek "Keşke Tayyip abi, bu işleri çözseydi. Bu kadar veri, belge varken çözseydi. Nedense bize, doğrulara değil onlara inanmak istedi" demişti.

Peker, Erdoğan'a yönelik "Bir dahaki videoda helalleşeceğiz" ifadesini de kullanmıştı. Videosunda 6 Haziran'ı işaret eden Peker, yayın tarihini ertelediğini açıkladı. 

"14 HAZİRAN SONRASINA BIRAKIYORUM"

Twitter'dan paylaşım yapan Peker, "Bazı maaşı namusu kadar olan gazeteciler, benim bu pazar Tayyip abiyle helalleşmek için çekeceğim videoyu 14 Haziran'da Sayın Joe Biden ile yapacağı görüşmede Tayyip abinin elini zayıflatmak için çekeceğimin propagandasını yapmaktalar. Yani bana ajan diyorlar Tayyip abiyle helalleşme videosunu 14 Haziran sonrasına bırakıyorum ama söz namus çekeceğim" ifadelerini kullandı.

Peker, paylaşımında ayrıca "para alan milletvekili" iddiası, Demirören'ler ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili yeni açıklamalar yapacağını söyledi.

Günlük burç yorumları 20 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor? Paris'te alarm: Büyükelçilikte 'canlı bomba' tehdidi! İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
Sonraki Haber