Sedat Peker'de kimin "şantaj kasetleri" var?

Sosyal medyada Sedat Peker adına açıklamalar yapan Emre Olur, bir süre önce Girne polisine teslim olan Halil Falyalı hakkında şok iddialar ortaya attı. İddiaya göre, Falyalı'da bulunan şantaj kasetleri Sedat Peker'in eline geçti!

Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak bulunan Sedat Peker ile ilgili yeni gelişmeler var...

Peker adına sosyal medyada açıklamalar yapan Emre Olur, Kıbrıs'ta uyuşturucu para trafiğinin merkezinde olduğu belirtilen Halil Falyalı'nın şantaj kasetlerinin Sedat Peker'in eline geçtiğini öne sürdü.

Olur, bir süre önce Girne polisine teslim olan Falyalı için "Sn. Reis Sedat Peker’i bu dosyaya katanlar Halil Falyalı'nın şantaj kasetlerinin Sn. Reis Sedat Peker’in eline geçeceğini hesaba katamamışlar." dedi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"3 sene önce Eray Kenanoğlu yasadışı bahis işi yüzünden vurulmuştu. Mayıs 2021 itibariyle Sn. Reis Sedat Peker’in Halil Falyalı açıklamaları geldi. 3 sene sonra ise Halil Falyalı’nın baskısıyla Sn. Reis Sedat Peker’i bu dosyaya katanlar halil falyalı'nın şantaj kasetlerinin Sn. Reis Sedat Peker’in eline geçeceğini hesaba katamamışlar. Allah çok büyük, hikaye devam ediyor. Sn. Reis Sedat Peker’in söylediği gibi: Doğruların gözle görülmeyen orduları, vatan fedailerinin arasında da gözle görülmeyen bağlar vardır. Velhasıl biz her yerdeyiz, biz milyonlarız…"

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler... Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu!
Sonraki Haber