Sayısal Loto sonuçları! 17 Mayıs Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

17 Mayıs Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Heyecanın hiç bitmediği şans oyunu Sayısal Loto haftanın 3 günü çekiliyor. 153 milyon TL'yi aşan büyük ikramiyesi ile iştah kabartan Sayısal loto çekiliş sonuçları belli mi?

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat 21:30'da çekiliyor. Talihlilerin haftanın 3 günü canlı olarak çekilişini takip ettiği Sayısal Loto'da büyük ikramiye 153 milyon TL'yi aşmış durumda. Bu akşam gerçekleştirilecek canlı çekiliş Milli Piyango İdaresi tarafından yapılıyor. Peki Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli mi?

Canlı çekilişin hemen ardından 17 Mayıs Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline.com'da yayınlandı.

Çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar: 21, 46, 48, 62,89, 90, (6) jeker

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI BELLİ Mİ?

Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da gerçekleştirilecek. Çekilişi canlı olarak takip etmek isteyen vatandaşlar Milli Piyango TV Youtube ekranı üzerinden ve Milli Piyango Online üzerinden çekilişi canlı olarak takip edebilecek.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:
Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Penaltı kaçırıp oyundan alınan Can Uzun gözyaşlarına boğuldu On Numara 22 Nisan 2024 sonuçları! On Numara bilet sorgulama ekranı! Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği!
Sonraki Haber