Sarp Akkaya ile Sinem Yalçınkaya'nın mutlu günü

Dört yıl önce nikah masasına oturan 41 yaşındaki oyuncu Sarp Akkaya ile eşi Sinem Yalçınkaya ilk bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı. Çift dünyaya gelen bebeklerine Kaan ismini verdi.

Oyuncu Sarp Akkaya Fenerbahçe’nin Olympiakos ile oynadığı Eurolig basketbol maçında evlenme teklif ettiği Sinem Yalçınkaya ile yine bir Fenerbaçe-Olimpiakos maçında 2017 yılında evlenmişti.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen nikah ve düğün töreni ile dünya evine giren çift mutluluklarını oğulları Kaan ile taçlandırdı.

Sarp Akkaya ve eşi Sinem Yalçınkaya'nın oğlu dünyaya geldi. Güzel haberi Sinem Yalçınkaya sosyal medya hesabından ''Geçen hafta bugün bu dakikalar... Kaan Akkaya 10/05/2021'' notunu düştüğü paylaşımıyla duyurdu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinem Akkaya (@sinemyalcinkaya)'in paylaştığı bir gönderi

Yalçınkaya'nın paylaşımına Burçin Terzioğlu, Bengü, Merve Özbey, Leyla Tanlar, Kaya Akkaya gibi bir çok ünlü isimden beğeni ve yorum yağdı.

20 Nisan 2024 TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler... Saran'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran sözler: Ne sabır ne süre... 19 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber