Sapık şeyhin girmediği delik yok!

Uşşaki tarikatının Fatih Nurullah lakaplı lideri Eyyub Fatih Şağban, 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Ortaya çıkan iğrenç olayın ardından Nurullah'ın iktidara yakın isimlerle fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan kişiler konuyu siyasi boyuta çekmeye çalışarak saldırıya geçti. Ancak nedense Nurullah'ın CHP'li Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ile olan fotoğrafı görmezden gelindi...

Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah (Eyyub Fatih Şağban) Sakarya’nın Akyazı ilçesinde 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Ses kayıtlarında ve verdiği ifadelerde olayı itiraf eden Nurullah sosyal medyada günlerdir en çok konuşulan konu haline geldi.

ÇOCUK İSTİSMARINI SİYASETE ALET ETTİLER

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Nurullah'ın iktidara yakın isimlerle birlikte olduğu fotoğrafları paylaşarak çocuk istismarı konusunu siyasi malzeme haline getirmeye çalıştı.

Ancak "Devletin kontrol mekanizmalarında olalım" sözleriyle gündemine olan Nurullah'ın CHP'li isimlerle olan fotoğrafları da ortaya çıktı.

CHP'Lİ BAŞKAN İLE YAN YANA ORUÇ AÇTI

Geçen yıl, Gülzari Mualla Vakfı ve Hayra Vesile Derneği'nin Altiınşehir'de düzenlediği iftar programına katılan Nurullah'ın, CHP'li Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ile yan yana oruç açtığı ortaya çıktı.

İftar programına ait fotoğraflar, tarikatın sosyal medya hesabından paylaşıldığı görüldü.

KONU CHP OLUNCA SUS PUS OLDULAR

İktidara yakın kişilerin Nurullah ile fotoğrafına tepki gösterenler, bu fotoğraflar karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

İşte o fotoğraflardan bazıları:

Ankara’da fabrika yangını! İtfaiye ekipleri müdahale ediyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ülkenin büyükelçisini kabul etti Fahiş fiyatla mücadele! Ambalaj üzerine tavsiye fiyat
Sonraki Haber