Sansasyon yaratan Duy Beni final yapıyor! İşte fenomen dizinin yayından kaldırılmasının nedeni

Zorbalık sahneleri ile sosyal medyadan büyük tepkiler alan Star TV ekranlarının fenomen dizisi Duy Beni hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Gençlik dizileri arasında en çok tutulardan biri olan ve her bölümünde izlenme rekorları kıran Duy Beni dizisinin yakın bir zamanda final yaparak yayından kaldırılacağı iddia edildi.

Star TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve başrollerinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun oynadığı Duy Beni dizisi her bölümünde olay yaratmaya devam ediyor. Sansasyon yaratan senaryosu ile akılları baştan alan dizide en çok dikkat çeken sahneler arasında ise zorbalıklar yer alıyor.

Lise yıllarında özellikle bazı nedenlerden dolayı öğrencilerin birbirlerine karşı uyguladıkları zorbalıkların ele alındığı Duy Beni dizisinin gerçek hayatı TV ekranlarına yansıtması bazıları tarafından ‘Onay’ alırken bazı kesim ise yaşananlara tepki gösterir oldu. Her ne kadar zorbalık işlenen sahnelerin fazla olması bile Duy Beni’nin tahtını salmaya yeterli olmazken dizinin dünya çapında üne kavuşması çok bir zaman almadı.

Özellikle 2. bölümden itibaren bir sahnenin göze batması ve kısa zamanda sosyal medyada zirvede yer alması Duy Beni adına bazı şeylerin değişmesine sebebiyet verdi. Kötü bir başlangıç yapmış olmasına rağmen yaz sezonunun en iddialı dizilerinden olan Duy Beni hakkında son iddialar hayranlarını biraz üzecek gibi.

Dizinin çekimlerinin yapıldığı Gerçek Koleji’ndeki zengin çocuklarının okula yeni gelen Ekim ve Bekir isimli iki genci soydukları ve zorbalık yaptıkları sahne için RTÜK’e gelen şikayetler sonrasında Duy Beni dizisinin yayından kaldırılabileceği iddia edildi.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber