Samsun Belediyesi'nden çalışanlara promosyon müjdesi

Kurumların yaptığı banka promosyonu yarışında bir gelişme daha yaşandı. Samsun Kavak Belediyesi, çalışanlarına 11 bin lira promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Türkiye'de çoğu sayıda kurumun yaptığı banka promosyonları ödemeleri sürerken bir kurum daha personeline 11 bin TL ödeme yapacağını duyurdu. Genel olarak 10 bin TL - 40 bin TL arasında değişen banka promosyonları hesaplara kısa sürede yatıyor.


BELEDİYE PERSONELİNE 11 BİN TL

Samsun Kavak Belediyesi, çalışanlarına maaş ödemesi yaptığı banka ile sağladığı anlaşmayla tüm personele 11 bin lira promosyon ödemesi alacak.
Belediye, bünyesinde çalışan personellerine 11 bin TL maaş promosyonu ödemesi gerçekleştirecek. Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, yaptıkları görüşmeler neticesinde Belediyede çalışan personeller için bir banka ile anlaşma sağladıklarını açıkladı


ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ DE DUYURDU: 30 BİN TL!

Bu kurumların yanında bugün açıklama yapan Bursa Uludağ Üniversite de promosyon konusunda anlaşmanın sağlandığını ve her bir çalışana 30 bin TL ödeme yapılacağını duyurdu.


15 ARALIK'TA HESAPLARDA OLACAK

Törende, promosyon ödemelerinin 15 Aralık'ta hesaplara yatması kararı alındı.


.

Türkiye'den BM'nin Filistin kararı sonrası ilk açıklama! TJK at yarışı koşu saatlerini açıkladı! İşte 11 Mayıs 2024 koşuları... 10 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber