''Şampiyonlar'' filmi gösterime girdi...

Zihinsel engelli gençlerin basketbolla değişen hayatlarını konu edinen ‘Şampiyonlar’ filmi gösterime girdi. Filmin gişe gelirleri İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı’nın (İZEV) Bağımsız Yaşam Programı’na aktarılacak.

Zihinsel engelli gençlerin hayatta karşılaştığı sorunları beyazperdeye taşıyan ‘Şampiyonlar’ filminin ön gösterimi Cinemaximum Kanyon’da gerçekleştirildi.

Ülkemizde İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV) Vakfı yararına gösterime giren filmin ön gösterimine, filmin dublaj sanatçılarından İZEV’li Tan Aytıs da katıldı.


Türkiye’de seslendirme yapan ilk down sendromlu kişi olarak tarihe geçen Tan Aytıs, herkesi ‘Şampiyonlar’ filmini izlemeye ve zihinsel engelli bireylerin hayatına bu keyifli film aracılığıyla tanık olmaya davet etti.

Goya Ödülleri’nde En İyi Film Ödülü’nü kazanan ve İspanya’da 3 milyonu aşkın kişinin izlediği ‘Şampiyonlar’, profesyonel bir basketbol takımın yardımcı koçunun, mahkemenin verdiği 90 günlük zorunlu hizmet cezası süresince, zihinsel engelli oyunculardan oluşan bir basket takımını çalıştırma hikayesini konu ediniyor.

Atlantik ve İnterAktif Medya tarafından ülkemize getirilen ‘Şampiyonlar’ filminin galası 5 Mayıs’ta Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşecek.

Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Bayraktar TB3'ten yeni başarı!
Sonraki Haber