Şentop'un danışmanlığına dikkat çeken atama

DHA eski Genel Müdürü Salih Zeki Sarıdanişment TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un basın danışmanı olarak atandı.  Sarıdanişmet'in bu göreve atanması dikkat çekti

TBMM'de dikkat çeken bir atama gerçekleşti.

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) eski Genel Müdürü Salih Zeki Sarıdanişmet, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un basın danışmanı olarak atandı.

SALİH ZEKİ SARIDANİŞMET KİMDİR?

Salih Zeki Sarıdanışment, 1974, Kayseri doğumlu. Sarıdanişment, Kayseri Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo-TV ve Sinema Bölümü mezunu.

Kayseri ve İstanbul'da çeşitli basın kuruluşlarında muhabirlik yapan Sarıdanişmet 2000 yılında DHA'da TV Haberlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. 2002-2003 yıllarında Skytürk Haber Müdürlüğü görevinde bulundu.

2004 yılında Washington'a taşınan Sarıdanişment DHA Washington muhabiri oldu. Sarıdanişmet'in yapımcılığını üstlendiği Amerikalı gazete yazarlarının düzenli konuk olarak katıldığı 'Stüdyo Washington' isimli günlük program, 14 ay boyunca TRT Türk'te yayınlandı.

2015- 2016 yılında Anadolu Ajansı Türk Dünyası Haberleri Müdürü olarak görev yaptı.

2016 Eylül ayından itibaren DHA Yeni Medya ve Projeler Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak çalışmalarını sürdüren Sarıdanişmen kurumdaki son döneminde Genel Müdür görevini yürüttü. 

İSO: Sanayide işgücü yerinde sayıyor erken emeklilik zarar veriyor BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Kaçak sigara satan şüpheliler yakalandı
Sonraki Haber