Salgın sonrası İran'da yeni gelişme: İlk kez yapıldı!

Koronavirüs salgının en çok etkilediği ülkelerden olan İran'da yeni gelişmeler yaşanıyor. İran Devrim Muhafızları, yörüngeye ilk defa askeri bir uydu fırlatıldığını açıkladı.

Dünya corona virüsü salgınına odaklanmışken, Covid-19’dan en çok etkilenen ülkelerden biri olan İran’dan flaş bir açıklama geldi… İran Devrim Muhafızları, yörüngeye ilk defa askeri bir uydu fırlatıldığını açıkladı.

Uydunun isminin Nur olduğu belirtilirken devlet televizyonu, “İran’ın ilk askeri uydusu Nur, bu sabah iki aşamalı olarak fırlatıldı. Fırlatma başarılı olurken, uydu yörüngeye ulaştı” sözleriyle gelişmeyi duyurdu.

Ocak ayının başında Bağdat’da İran Devrim Muhafızları Lideri Kasım Süleymani’nin öldürülmesinin ardından ABD-İran hattında yaşanan nükleer gerilimin bir uzantısı olarak görülen gelişme uluslararası kamuoyunda gündem oldu.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber