Sakarya Bayramı Namazı Saati 2021! Kurban Bayramı namazı saat kaçta?

20 Temmuz 2021 Kurban Bayramı'nın ilk günü kılınacak olan bayram namazı saatleri merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı il il bayram namazı vakitlerini açıkladı. Bayram namazını Sakarya'da kılacak olan vatandaşlar 2021 Kurban Bayramı namazı saatlerini araştırmaya başladı.

2021 Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Tüm Türkiye ve İslam alemi, bu mübarek günler için heyecan duymaya başladı. Kurban Bayramının ilk günü kılınacak olan Bayram namazı heyecanı da müslüman gönüllerde yerini belli etmeye başladı. İl il bayram namazı vakitleri de diyanet tarafından açıklandı.

Bayram namazı saatleri 2021 belli oldu. Sakarya'da yaşayan vatandaşlar, bayram namazı saatini merak ediyor. Bu kutsall ibadet öncesi bayram namazını kılacaklar, sonrasında kurban kesim yerlerinde kurbanlarını kesecekler.

Pandemi kuralları çerçevesinde kurbanlarını kesecek vatandaşlar için bayram namazı vakitlerini araştırdık. İşte Sakarya Bayram namazı saati 2021!

SAKARYA'DA BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?

20 Temmuz 2021 günü sabahında kurban bayramı namazı kılacak olan Sakaryalı vatandaşlar, camilerdeki yerini alacak. Sakarya bayram namazı vakti 2021 bu yıl 06:17 olarak açıklandı.

Başkan Erdoğan'dan Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesine taziye telefonu Türkiye'nin toz taşınımı imtihanı bitmedi! O illerde göz gözü görmüyor Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında yeni gelişme!
Sonraki Haber