Sahura hangi gün kalkacağız 2021? İlk Sahur ne zaman?

Sahura hangi gün kalkacağız 2021? Mübarek Ramazan ayı yaklaşıyor. 2021 yılı Ramazan ayı İslam alemi için de bir başka önem taşıyor. Müslümanlar Ramazan ayı hazırlıklarına da başladı. Peki 2021 ilk sahura ne zaman kalkılacak?

Sahura hangi gün kalkacağız 2021 sorusu, yaklaşan Ramazan ayı öncesi oruç tutacak müslümanlar için merak ediliyor. İslam alemi için bu yıl Ramazan ayının önemi bu yıl çok önemli. Ramazan pidesine kavuşacak olan ve sahur heyecanını yaşamak isteyenler bu yıl ilk sahura ne zaman kalkılacak sorularına yanıt arıyor.

SAHURA HANGİ GÜN KALKACAĞIZ 2021?

11 ayın sultanı Ramazan geldi. Sayılı günler kalan Ramazan için hazırlıklar başladı. Milyonlar Ramazan ve Sahur heyecanı yaşamanın sevinci içerisinde.

İslam aleminin en önemli aylarından olan Ramazan ayının bu sene hangi tarihlere geleceği merak ediliyor. Ramazan ayı, hayır ayı, yoksullara ve düşkünlere yardım ayı ve bütün anlarıyla Kur’an ayıdır.

İLK SAHURA NE ZAMAN KALKILACAK?

İlk sahur 12 Nisan Pazartesi gecesini 13 Nisan Salı gününe bağlayan gece gerçekleşecek.

Üsküdar'da öğrenci servisi kaza yaptı: Yaralılar var Deprem nedeniyle üniversitede ara sınavlar ertelendi BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi!
Sonraki Haber