Sahte hocanın PKK bağlantısı ortaya çıktı

Esenler'de eşleri ile arası kötü olan kadınları dolandırıp, cinsel tacizde bulunan sahte hocanın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Burhan Dalgalı isimli sahte hocanın tutuklanırken, dolandırıcılık ve cinsel taciz suçlarından kaydı olan adamın PKK ile bağlantısı da ortaya çıktı.

İstanbul'un Esenler ilçesinde kendisini hoca olarak tanıtan bir sahtekar, evlilikleri bozulan çiftlerin arasındaki problemleri çözdüğünü iddia ederek birçok kadına cinsel tacizde bulundu.

 Son olarak araları kötü olduğu bir dönemde imam nikahını bozan E.B ile eşi S.S  imam nikahı tazelemek için sahte hocanın kapısını çaldı.

Edinilen bilgiye göre: Burhan Dalgalı isimli sahtekar, nikah tazelemek için kefaret parası verilmesi gerektiğini kişi başı 1600 TL'den 3200 TL vermeleri gerektiğini belirterek 'Bu parayı ben alacağım sizi ilgilendirmiyor siz kefaretinizi vermiş oluyorsunuz 'dedi.

'AYRI ODANIZ VAR MI BAŞ BAŞA GÖRÜŞMEM LAZIM'

Emniyet'te verdiği ifadede sahte hocanın 'Ayrı odanız var mı, eşinle baş başa görüşmem lazım' dediğini belirten adam, ayrı oda olmadığını söylerek konuyu kapattığını söyledi.

Sahte hocanın nikahı tazeleyip ve ikametten ayrıldığını, daha sonra mahalleden bu Burhan isimli şahsın başka bir bayan şahsı taciz ettiğini öğrendiğini söyleyen E.B. isimli koca,  Dalgalı'nın kendilerini dolandırdığını anlaması üzerine, dolandırıcı olduğunu duyurmak için Star TV WhatsApp hattını aradığını ifade etti.

Olayın duyrulmasının ardından kimliği ve ikameti tespit edilen Dalgalı'nın Esenler Polis Merkezi amirliğine teslim edildiği öğrenildi.

DOLANDIRICILIK VE TACİZDEN SUÇ KAYDI ÇIKTI

8 Eylül'de tutuklanan Dalgalı'nın nitelikli dolandırıcılık ve cinsel taciz suçlarından adli
suç kaydı olduğu da edinilen bilgiler arasında.

PKK BAĞLANTISI ORTAYA ÇIKTI

Sahte hocanın PKK bağlantısı da deşifre oldu. 

Burhan Dalgalı’nın terör örgütü PKK’nın etkinliklerine konuşmacı olarak katıldığı ortaya çıktı. O anlara ilişkin bir fotoğraf karesi Dalgalı'nın terör örgütü PKK ile bağlantısını da ortaya çıkardı. 

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber