Sahnede talihsiz kaza! Tıvorlu İsmail ayağını kırdı

Tarzı ve hareketleriyle fenomen olan 'Tıvorlu İsmail' lakaplı şarkıcı İsmail Aşkan sahnede talihsiz bir kaza geçirdi. Hayranlarının yanına inmek için 3-4 metre yükseklikteki sahneden atlayan Tıvorlu İsmail'in ayağı kırıldı. Geçirdiği kaza ile ilgili açıklama yapan İsmail, "Ayağımı kırdım ama sahneden atlamaya devam edeceğim" dedi.

Kendine has hareket ve şarkılarıyla kısa sürede Tıvorlu İsmail olarak tanınan Şırnaklı şarkıcı İsmail Aşkan, neden sahneye şapka ve gözlük takarak çıktığını ve yüksek platformlu sahnelerden neden atladığını anlattı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bölgede düğünlerde yerel sanatçı olarak katılan 'Tıvorlu İsmail', sosyal medyada seslendirdiği şarkı ile kitleleri coşturarak ünlendi. Güneş gözlüğü ve şapka takan, kendine özgü giyinen ve şarkı söylediği platformdan kendini aşağı atarak hayran kitlesinin içerisine karışan İsmail Aşkan, sahneden neden aşağı atladığını anlatı.

''O ATLAYIŞTAN ZEVK ALIYORUM''

Silopi’de sahneye çıktığını ve gençlerden 20 metre uzakta olduğunu ifade eden Aşkan, sahnede zevk almadığını söyledi. Gençlerin içinde olmaktan zevk aldığını aktaran Aşkan, "Platform ne kadar yüksekte olsa ben atlarım. Bir ara 3-4 metre yükseklikten atladım, ayağım kırıldı. Bir ay yatakta kaldım. O atlayıştan zevk alıyorum. Sahnede olduğum zaman zevk almıyorum” dedi.

TIVORLU İSMAİL, İSTANBUL YOLCUSU

Yeni şarkı için İstanbul'a gideceğine değinen Aşkan, "3 ay İstanbul’da kalacağım. Güzel şeyler hazırlayacağım, bomba gibi geleceğim. Hazırlığımı yapıyorum, yakın zamanda 4 parça geliyor” ifadelerini kullandı.

Bayraktar TB3'ten yeni başarı! Survivor'da Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununu kim kazanacak? 26 Nisan 2024 Cuma akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de!
Sonraki Haber