'Saha'da destan yazanlardan intikam yemini

Liderliğini Bayraktar TB2 SİHA'ların üreticisi Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın yaptığı SAHA İSTANBUL platformu şehit Mehmetçikler için intikam yemini etti! Türk savunma sanayii ve havacılık sektörünün öncü firmalarını bir araya getiren SAHA İSTANBUL'dan Bahar Kalkanı'na tam destek geldi

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığı SAHA İSTANBUL platformu İdlib operasyonunda sahada görev alan askeri teknolojilerin üretiminde önenli bir rol üstleniyor.

Esed rejimi ve destekçilerine ağır darbeler indiren yerli ve milli teknolojilerin mimarı olan şirketlerin güç birliği yaptığı SAHA İSTANBUL'dan Bahar Kalkanı Harekatı'na ilişkin dikkat çeken bir mesaj geldi.

SAHA İSTANBUL'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda şehit Mehmetçikler için intikam yemini edilerek "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak." denildi.

Açıklamada şu ifadelere de yer verildi;

"SAHA İSTANBUL’un bütün firmalarıyla destek verdiği #MilliTeknolojiHamlesi ruhuyla ve ileri teknoloji ile geliştirilen harp silah ve sistemlerimizin kullanıldığı #BaharKalkanı harekatında kahraman ordumuza zafer diliyoruz."


Balkanlar’dan Türkiye’ye bu kez döviz yağmuru başladı İliç'te iki ay sonra kahreden haber! Cansız bedenine ulaşıldı Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"
Sonraki Haber