Sağlık çalışanlarına istifa kısıtlaması geldi!

Sağlık çalışanlarının 3 ay boyunca istifa edip görevden ayrılma istekleri onaylanmayacak. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan son dakika kararı hem kamuyu hem de özel sektörü kapsıyor...

Sağlık Bakanlığı’ndan karara ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Ülkemizde Koronavirüs hastalığı (COVİD-19) salgını ile mücadele kapsamında sağlık hizmetlerinin sürdürülebilirliği açısından sağlık personelinin sağlık kuruluşlarında mevcut hali ile istihdamının devamlılığı önem arz etmekte olup, sağlık kuruluşlarında çalışan bu personelin kuruluşlarından ayrılışları ile ilgili düzenleme yapılması gereği doğmuştur.

Pandemi süreci kapsamında bu kararın alınmasını müteakip 3 ay boyunca, kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında görevli bulunan/çalışmakta olan hiçbir sağlık personelinin ikinci bir duyuruya kadar görevlerinden/işlerinden ayrılmasına izin verilmemesi kararlaştırılmıştır.

Deprem bölgesi hava durumu raporu yayınlandı! İşte 11 ilde hava durumu Boğaziçi Rektörü İnci'den Filistin paylaşımını çarptıranlara tepki! Elazığ Belediyesi 56 taşınmaz satışı gerçekleştirecek!
Sonraki Haber