Sağlık Bakanlığı 2021/2 iller arası aile hekimliği yer değiştirme isim listesi

Sağlık Bakanlığı tarafından 2021/2 iller arası aile hekimliği kurası gerçekleştirildi. Kura çekimlerinin hemen sonrasında ise iller arası tayinler ile ilgili olarak isim listesi de yayınlandı. İşte 2021 yılı Haziran dönemi iller arası yer değiştirme kura sonuçları…

Sağlık Bakanlığı tarafından "2021 Yılı Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme" kurası 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirildi. Kura çekiminin hemen sonrasında iller arası tayinler ile ilgili isim listesi de yayınlandı. Kura sonucunu merak eden vatandaşlar ise tüm detayları araştırmaya başladı.

2021/2 Sağlık Bakanlığı İller Arası Aile Hekimliği Yer Değiştirme Sonuçları

Kura çekilişi 02.08.2021 tarihinde saat 09:30 'da Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde Noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Başvuruların değerlendirme sonuçları ve 01.07.2021 tarihine kadar hesaplanmış hizmet puanları PBS üzerinden ilan edilmiştir. PBS üzerinden 14.07.2021 tarihi saat 18:00'e kadar itirazlar alınacaktır” ifadeleri yer aldı.

Liste için tıklayınız

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber