Sağlık Bakanı Koca, Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ndeki son hazırlıkları inceledi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelecek ay açılacağını duyurduğu Etlik Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ile birlikte hastaneyi gezen Bakan Koca, hastaneden görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Sağlık Bakanı, Türkiye’nin alan olarak en büyük hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesi hakkında bilgiler de verdi.

This browser does not support the video element.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi yakında hizmete açılıyor. İnşaatını Türkerler Holding'in üstlendiği dev sağlık kompleksi dünyanın sayılı hastaneleri arasında yer alacak.

Türkerler Holding tamamladığı kompleksi Sağlık Bakanlığı'na devredecek. Devir öncesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tamamlanan hastaneyi Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ile birlikte gezerek son incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından hastaneyi ziyaretine ilişkin bir video paylaşarak hastanedeki son hazırlıklar dolayısıyla incelemelerde bulunduklarını belirtti.

Türkiye'nin alan olarak en büyük hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesinin toplam yatak kapasitesinin 3 bin 724 olduğu bilgisini veren Koca, "Açılış müjdesini Sn. Cumhurbaşkanımızın verdiği Etlik Şehir Hastanesinde, son hazırlıklar sebebiyle incelemelerde bulunduk. Türkiye’nin alan olarak en büyük hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesinin toplam yatak kapasitesi 3.724. Poliklinik sayısı ise 938. Şimdiden hayırlı olsun." dedi.

Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışını önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.

Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Şaban Sevinç, Atatürk'e 'rahmetli' denmesinden rahatsız oldu!