Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti baş şüphelisi Kadir Yasak'ın yakalanma anı kamerada!

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayetinde 9 şüpheli daha yakalandı. Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren baş şüpheli Kadir Yasak'ın yakalanma anı kameralara yansıdı. İşte o anlar...

This browser does not support the video element.

Bakırköy'de ortağı olduğu restoranda uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli 11 şahıs tespit edildi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON İLE YAKALANDILAR

Operasyonda kasten öldürme eylemini gerçekleştiren Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 11 şahıs, 19 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyon ile yakalandı.

RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Evde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Öte yandan, Kadir Yasak'ın Büyükçekmece'de günü birlik bir evde yakalandığı öğrenildi. Operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kınanması gereken İran değil, Netanyahu'dur! CHP'li meclis üyesinden dikkat çeken İmamoğlu önergesi! ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Altaylı'dan tepki toplayan açıklama: İsrail'e övgüler yağdırdı! Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! İRAN-İSRAİL ARASINDA NE OLDU? GERİLİM BÖLGE GENELİNE SIÇRAR MI?