Sadece Kemal Öztürk'e mi manşet danıştılar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı dönemindeki eski basın danışmanı, gazeteci- yazar Ahmet Tezcan'dan Kemal Öztürk'e yanıt geldi.

Gazeteci-yazar Ahmet Tezcan, bir dönem kendisi gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basın danışmanlığını yapan Kemal Öztürk'ün medya sektörüne ilişkin mesajlarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Kemal Öztürk bir süre önce, "Bugün çok bağımsız ve çok özgür gazetecilik yaptığını söyleyen arkadaşlarımız, o zamanlar gazete yönetiyorlardı. Ve ben istemeden, ertesi günün gazete manşetlerini 'Uygun mudur' diye bana gönderiyorlardı." açıklaması yapmış ve bu ifadeler medya sektöründe hararetli bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.


Kemal Öztürk'e bu açıklamaları nedeniyle sektörden çok sert eleştiriler gelirken, kendisine tepki gösteren isimler arasına Ahmet Tezcan da katıldı.

Ahmet Tezcan, basın danışmanlığı yaptığı dönemde benzer bir durumla karşılaşmadığını belirterek; "Ne başarısız bir elemanmışız ki kimse bizi ciddiye alıp 'uygun mudur' diye sormamış! Aldığım maaşları iade edesim var!" dedi.

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber