Sadakatsiz'e Melis Sezen'den Derin Darbe Geliyor... Asya'nın Rakibi Artık İrem Helvacıoğlu

Sadakatsiz dizisinde yer yerinden oynuyor. İzleyenler tarafından yeni sezonu merakla beklenen Sadakatsiz’de Derin karakterini canlandıran Melis Sezen’in senaryo gereğince ölerek diziden ayrılacağı ve yerine bomba gibi bir ismin geleceği iddia ediliyor.

Yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenen Sadakatsiz dizisinde yer yerinden oynuyor. Daha öncesinde Sadakatsiz 2. yeni sezonu için yayın tarihi 22 Eylül Çarşamba olarak açıklanmış ancak alınan son karar neticesinde bu tarih 29 Eylül olarak belirlendiği konuşuluyor.

Yeni sezonda reytinglerin ne derecelerde olacağı kulislerde konuşulmaya devam ederken asıl bomba ise Sadakatsiz’in sezon finalinde geldi. Asya karakterini canlandıran Cansu Dere ile aynı araç içerisinde uçuruma yuvarlanan Melis Sezen’in senaryo gereğince öleceği iddia edildi.

Diziden ayrılması gündeme gelen Melis Sezen’in yerine ise Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu’nun dahil edileceği konuşuluyor. Helvacıoğlu beğenilen Karadeniz dizisi sonrasında Özcan Deniz ile beraber oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinden sonra geçtiğimiz haftalarda final yapan Baş Belası dizisinde rol almıştı.

Sadakatsiz Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Asya şüphelendiği Derin’in hamilelik yalanını ortaya çıkardıktan sonra iki kadın bir kez daha yüzleşti. Asya ve Derin’in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşmüştür. Volkan, tüm sır perdelerini bir bir aralayan bu yoldan Asya ve Derin’i döndürmeyi başarabilecek midir?

SÜLEYMANCILARIN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Fenerbahçe'de Fred ile ilk puan kaybı Kızıl Goncalar dizisinde ortalık fena karışacak!
Sonraki Haber