Sadakatsiz'de olay sahne! "Oğlumun babası Haluk"

Sadakatsiz bu akşam yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlandı. Son bölümde yer alan bir sahne ise izleyenleri şoka uğrattı. Selçuk'un, Haluk'un karşısına geçip "Hicran benim kucağıma pimi çekilmiş bir bomba bıraktı" dediği sahne olay oldu. İşte Sadakatsiz en bölüm detayları..

Sadakatsiz bu akşam yayınlanan 18. son bölümüyle yine kendisinden söz ettirdi. Selçuk'un, Haluk'un karşısına çıkması tüm dengeleri değiştirdi. Haluk Güçlü ve Selçuk’un annesi Hicran, yıllar sonra karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın ardından izleyicinin aklına Selçuk’un babasının kim olduğu ile ilgili soru işaretleri oluşmuştu.

"HALUK'TAN OLAN HİCRAN'DAN DOĞAN"

Selçuk'un, Haluk’un evine gittiği sahne diziye damga vurdu. Haluk'un, "Sana bir daha benim yüzümü görmeyeceksin demedim mi?" sözleri Selçuk'u iyice çileden çıkardı.

Selçuk, "Hicran benim kucağıma pimi çekilmiş bir bomba bıraktı. Ben de bugün buraya o bombayı patlatmaya geldim. Oğlunu buldun diyorum; Haluk’tan olan Hicran’dan doğan!" yanıtını verdi. İkili konuşurken yanlarına Demir de geldi. Demir'i karşısında gören Selçuk'un gözleri doldu ve ağlamaya başladı. Selçuk, "Beni geç bulmuş olabilirsin ama erken kaybetmeyeceksin" diyerek oradan uzaklaştı.

"BENİ AFFETSEYDİN NASIL OLURDU?"

Asya'nın yanına gelen Volkan'ın gözyaşları içinde hata yaptığını anladığını ve o eve geri dönmek istemediğini söylemesi dikkat çekti. "Eğer beni affetseydin nasıl olurdu çok merak ediyorum" diyen Volkan'ın Asya'ya yakınlaştığı sahne son bölüme damga vurdu.

'Sadakatsiz'in yayınlanan 19. bölüm fragmanında ise Gönül ile Hicran'ın konuştuğu görülüyor. Hicran, Gönül'e Selçuk'un babasının Haluk olduğunu itiraf ediyor: Oğlumun babası Haluk Güçlü!

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber