Saç ektiren Berkay yeni imajıyla magazin gündeminde

Eşi Özlem Ada Şahin ile beraber Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı'nın düğününe katılan Berkay'ın geçtiğimiz günlerde saç ektirdiği ortaya çıktı.

Operasyon sonrasında halen daha kafasında bazı izler kalan Berkay Şahin, yeni saç ektirdiğini belirterek basın mensuplarına nasıl göründüğünü söyledi. 39 yaşındaki ünlü şarkıcı Berkay ilk ifadesinde, "Üç haftadır evdeyiz, saç ektirdik. Zaten dışarıya da çıkmıyoruz. İyileşmesine az kaldı. Kimse de böyle dışarıya çıkmaz, bak görüyorsunuz değil mi?" şeklinde bir yorumda bulundu.

Yakın arkadaşı olan Sinan Akçıl'ın düğününe eşi Özlem Ada Şahin'le katılarak nikah şahitliği yapan Berkay, "Burcu ve Sinan'ın özel gününde buradayız ve aşırı heyecanlıyız. Benim için sorun yok. Onlar mutlu olsun biz beş kez de şahitlik yaparız. Önemli olan onların mutluluğu ve huzuru" ifadelerine yer verdi.

Berkay, "İnşallah bu mutluluklarını bir bebekle taçlandırırlar. Bugün valizimizle geldik buraya, otelde kalacağız. Bence altı ay içinde müjdeli haberi onlar da bize verirler çünkü çocuk istiyorlar" dedi.

Berkay-Özlem Ada Şahin çiftinin Arya ve Zeynep Mira adında iki kızı var. Berkay, geçtiğimiz aylarda üçüncü bebeği de istediğini söylemişti ama eşi Özlem Ada Şahin öyle düşünmüyor.

Adana Demirspor - Galatasaray | İlk 11'ler belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze için kalıcı ateşkes mesajı! Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte en çok işlem gören hisseler...
Sonraki Haber