Rüyada cezaevine girmek ne anlama gelir?

Rüyada cezaevine girmek ne anlama gelir? Rüyada gördüğümüz şeyler aslında bize bir şey anlatmak istiyor olabilir. Peki, rüyada cezaevine girmek ne anlama gelir?

Rüyada cezaevine girmek ne anlama gelir? Bir kişi rüyasında hapishane görüyorsa bu kişinin gam veya kederle dolacağı anlamına gelebilir. Buna göre bir kişinin rüyada cezaevine girmesi ne anlama gelir?

Rüyada cezaevine girmek ne anlama gelir?

Bir kişinin rüyada cezaevine girmesi uzun ömre ve dostlarla bir araya gelmeye isaret eder.  Cezaevi üzüntü ve kederi işaret eder. Rüyada cezaevine girmeyi tercih eden kimse günahtan mahfuz olur. Eğer rüya sahibi yolcu ise, yolunda zahmet çeker, eğer hasta ise hastaliği artar.

Cezaevinden çıktığını görmek, bütün bunlardan kurtulmaya yorumlanır.

Bir odada mahpus olduğunu gören hayra erer. Eve benzeyen bir yerde tutuklu olduğunu gören, bir kadınla evlenip ondan hem mala hem de evlada nail olur.

Bir kadın cezaevinde olduğunu görse, kocaya varır. Eğer rüyayı gören evli bir kadın ise başka bir hayır görür. Kendisini iyi bir yerde, oradan çıkması imkansız olan bir halde kepeli görmesi, din icaplarını kaza etmeye ve nimete delalet eder.

Cezaevinden ve zindandan kurtulduğunu gören, din ve dünyasında mekruh ve istenmeyen hallerden kurtularak hayra erişir.

Bilinmeyen bir zindandan, hapishane veya dar bir kapıdan çıktığını görmek, bütün islerinde hayırdır. Zindandan çıktığını ve yine oraya dönmek istediğini gören, kötü bir iş işlemeğe niyet eder.

Tekrar cezaevinde girdiğini görmek, yeniden günah işleyeceğine delalet eder. Cafer-i Sadik'a göre; hapis ve zindan görmek, eğer tanınıyorsa, muradın olacağına, eğer bilinmeyen bir hapishane veya zindan ise, kedere ve gama delalet eder.

Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Uzmanlar uyardı! Hızla yayılıyor Merkez Bankası nisan ayı faiz kararını bugün açıklayacak
Sonraki Haber