Rusya'dan Batı'ya flaş nükleer silah mesajı: Parçası olmak istemiyoruz!

Rusya-Ukrayna savaşında nükleer silah riskiyle ilgili tüm dünyanın tedirginliği sürerken Rusya'dan flaş bir açıklama geldi. Kremlin, nükleer silah olasılığı ile ilgili "Batı liderleri her gün nükleer söylemlerle oynuyor. Rusya bunun bir parçası olmak istemiyor" açıklamasında bulundu.

Uluslararası ajanslarda yer alan habere göre Kremlin, Batı'nın her gün nükleer söylemlerde bulunduğunun altını çizerek, "Rusya, bunun bir parçası olmak istemiyor ve olmayacak", açıklamasını yaptı.

Rusya-Ukrayna savaşı geçtiğimiz günlerde yeniden alevlendi. Tüm dünya Rusya-Ukrayna savaşının nükleer bir felakete dönüşmesinden tedirginlik duyarken Rusya konuya ilişkin çarpıcı bir mesaj verdi.

BIDEN İLE PUTİN GÖRÜŞECEK Mİ?

Kremlin'den savaşla ilgili son duruma dair açıklamalar geldi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in Ukrayna hakkındaki değerlendirmelerinin NATO'nun Ukrayna'nın yanında savaştığının göstergesi mi olduğu sorusuna Kremlin "evet" yanıtını verdi.

ABD Başkanı Joe Biden ile Vladimir Putin'in görüşmesi olasılığına ilişkin "İki taraftan da bu konuda herhangi bir adım atılmadı" dendi

"RUSYA BUNUN BİR PARÇASI OLMAK İSTEMİYOR"

Kremlin, nükleer silah olasılığıyla ilgili ise "Batı liderleri nükleer konusunda her gün atıp tutuyor. Rusya bunun bir parçası olmak istemiyor ve istemez" şeklinde mesaj verdi.

Elazığ Belediyesi 56 taşınmaz satışı gerçekleştirecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD ziyaretini erteledi! Barış Alper Yılmaz'ı Adana Demirspor maçında izlemeye geliyorlar
Sonraki Haber