Putin’in seferberlik çağrısından sonra Ruslar ülkeyi terk ederek Türkiye’ye geliyor! Belediye Başkanı uyarıyor "Ev kiraları artabilir"

İL OLMA KONUSUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yücel Alanya'nın il olma konusunda çalışmalarının devam ettiğini belirterek "Alanya il olmayı çoktan hak etmiştir. Alanya tarihine baktığımızda Alanya Selçuklular döneminde bir başkent ve vilayettir. Alanya, turizm ve tarım kapasitesi, 2 üniversitesi, Alanya- Gazipaşa Havalimanına yakınlığı, nüfusu ve ticari kapasitesi ve ülke ekonomisine yaptığı katkıyla il olmayı çoktan hak etmiştir. Alanya hak ettiği değeri alabilmesi için il olmalıdır. Yıllardır savunduğum en önemli konu Alanya'nın il olmasıdır" ifadelerini kullandı.

Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları