Putin’in seferberlik çağrısından sonra Ruslar ülkeyi terk ederek Türkiye’ye geliyor! Belediye Başkanı uyarıyor "Ev kiraları artabilir"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in seferberlik çağrısından sonra Rus vatandaşları ülkelerini terk etmeye başladı. Havadan ve karadan kaçışlar devam ettiği ülkede, Rus vatandaşların tercihi turizmde en çok tercih ettiği ilçelerden olan Alanya oldu. Alanya Belediye Başkanı Adem Yücel artışa dikkat çekerek, "Kira ve ev fiyatlarında artışlar yaşanabilir" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in seferberlik çağrısından sonra Rus vatandaşları ülkelerini terk etmeye başladı. Moskova'dan tek yönlü uçuşların çoğunda yer kalmadı, kalan koltukları satın alabilmek için ise normal fiyatının on katını ödemeye razı olanlar bile var.

A101 399 bin 900 TL'ye ev satıyor! İşte, 25 Nisan A101 aktüel ürünler Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları