Putin’in seferberlik çağrısından sonra Ruslar ülkeyi terk ederek Türkiye’ye geliyor! Belediye Başkanı uyarıyor "Ev kiraları artabilir"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in seferberlik çağrısından sonra Rus vatandaşları ülkelerini terk etmeye başladı. Havadan ve karadan kaçışlar devam ettiği ülkede, Rus vatandaşların tercihi turizmde en çok tercih ettiği ilçelerden olan Alanya oldu. Alanya Belediye Başkanı Adem Yücel artışa dikkat çekerek, "Kira ve ev fiyatlarında artışlar yaşanabilir" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in seferberlik çağrısından sonra Rus vatandaşları ülkelerini terk etmeye başladı. Moskova'dan tek yönlü uçuşların çoğunda yer kalmadı, kalan koltukları satın alabilmek için ise normal fiyatının on katını ödemeye razı olanlar bile var.

Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! 1 Milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Mehmet Büyükekşi'den flaş Ali Koç açıklaması: "U19 tehdidini yaptı"