RTÜK Başkanı'ndan, RTÜK üyesi Bildirici'ye ağır sözler

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, kurul üyesi Faruk Bildirici'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi. Şahin, "Biz, RTÜK olarak bu yeni seçilen üyemize artık serbest meslek mensubu değil Kamu Kurumu üyesi olduğunu anlatamadık. Kendisini ciddiyete ve asıl işini yapmaya ve varsa insafa davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Emine Bulut'un eski eşi tarafından vahşice öldürülmesi üzerine, Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) hedef tahtasına oturtuldu.

Kadına yönelik şiddet içeren dizi ve filmlere RTÜK'ün neden müdahale etmediği kamuoyunda tartışmaya açıldı.

RTÜK üyesi gazeteci Faruk Bildirici de RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ile ilgili tartışma yaratacak bir iddia ortaya attı.

Bildirici, Şahin'in “kadına yönelik şiddet” konusunda uzmanların hazırladığı raporu 5 aydır çekmecesinde beklettiğini öne sürerek, sosyal medyada, RTÜK Başkanı'nı eleştiren mesajlar paylaştı.

RTÜK'TE "KADINA ŞİDDET" TARTIŞMASI

RTÜK Başkanı Şahin ise Bildirici'nin paylaşımlarına tepki göstererek, iddiayı yalanladı.

Şahin şu ifadeleri kullandı;

"Biz, RTÜK olarak bu yeni seçilen üyemize artık serbest meslek mensubu değil Kamu Kurumu üyesi olduğunu anlatamadık. Kendisini ciddiyete ve asıl işi olan kurum üyeliği yapmaya ve varsa insafa davet ediyorum. RTÜK’ te hiç bir dosya RTÜK Başkanı’nın çekmecesinde beklemez."

Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı! Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Valilikten kuvvetli yağış uyarısı geldi!
Sonraki Haber