RTÜK Başkanı FETÖ kumpasını böyle anlattı

İçişleri Bakanlığı’nın davetlisi olarak kaymakam adaylarına ders veren RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, burada yaptığı konuşmada birlikte çalıştığı yardımcısının başından geçen kaymakamlık serüvenini adaylarla paylaştı. Şahin, ''İbrahim Bey, geçmişte 5 kez devletimize kaymakam olarak hizmet etmek için şansını denedi ama FETÖ kumpası ile beş defa mülakatta elendi. Şimdi bizlerle birlikte RTÜK’te devletimize hizmet ediyor'' dedi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, İçişleri Bakanlığı’nın davetlisi olarak kaymakam adaylarına ders verdi. Şahin, kaymakam adaylarının görevli oldukları ilçelerde vatandaşlarla kuracakları samimi ilişkilerin ve sıcak iletişimin pek çok sorunu çözmede kendilerine yardımcı olacağına vurgu yaptı.

ADAYLARA ÖNEMLİ TAVSİYELER

Şahin konuşmasına şöyle devam etti;

“Gerek vatandaşlarımızla gerekse resmi ilişkilerinizde İletişim kanallarını yoğun olarak kullanacaksınız. İletişimi çok iyi bilmeniz işlerinizi kolaylaştıracak. Çünkü her biriniz görev yerlerinizde aynı zamanda deyim yerindeyse kanaat önderi vazifesi de göreceksiniz. Halka yol göstereceksiniz. Devletimizin iletişim alanında faaliyet gösteren bir kurumunun Başkanı ve bir iletişim fakültesi mezunu olarak sizlerden beklentim, vatandaşlarımızla doğru, samimi ve sağlıklı bir yüz yüze iletişimi tesis etmenizdir. Örnekleri mazide bulunan ceberut devlet anlayışı bize kazandırmaz tam tersine kaybettirir.

Sistem içinde vatandaşlarımızın adeta kılcal damarlarına kadar giren merkezi yönetim idarecileri sizlersiniz. Ben yüz yüze iletişimin gücüne inananlardanım. Kanaat önderleriyle, sivil toplum örgütleriyle, esnaflarımızla iyi iletişim kuracağınıza yürekten inanıyorum. Milli birliğimizi sizlerin eliyle oluşturuyoruz. Kendisini ihmal edilmiş, ötelenmiş, dışlanmış hisseden vatandaşlarımız olursa kaybeden ülkemiz, geleceğimiz olur.''

"5 KEZ ELENEN YARDIMCIM…"

Ebubekir Şahin, kaymakam adaylarıyla yaptığı samimi sohbette bir anekdota yer verdi. Halen birlikte çalıştığı yardımcısının başından geçen kaymakamlık serüvenini adaylarla paylaşan Şahin, RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu’nun kaymakamlık sevdasını şu cümlelerle ifade etti:

“Benim RTÜK Başkan Yardımcım da kaymakamlık sevdalısı bir arkadaşımızdır. İbrahim Bey, geçmişte 5 kez devletimize kaymakam olarak hizmet etmek için şansını denedi ama FETÖ kumpası ile beş defa mülakatta elendi. Şimdi bizlerle birlikte RTÜK’te devletimize hizmet ediyor. Maalesef bu ülke çok acı tecrübeler yaşadı.”

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber