Robot köpek ilk tutuklamasını yaptı

Boston Dynamics'in robot köpeği ilk kez bir insanı tutukladı. ABD'de yaşanan olay, akıllara ünlü bilim kurgu dizisi Black Mirror'ın 'Metahhead' isimli bölümünü getirdi.

This browser does not support the video element.

Dans eden, ortalığı toplayan ve ip atlayan fütüristik robotlarıyla milyonlarca internet kullanıcısının ilgisini çeken robotik şirketi Boston Dynamics'in ünlü robotları bir ilki daha gerçekleştirdi.

Şirketin köpeğe benzetilen Spot adlı robotunun ABD'de tutuklama yaptığı belirtildi. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler, Netflix'in ünlü bilim kurgu dizisi Black Mirror'ı anımsattı.

ROBOTLAR İNSANLARI AVLIYORDU

Modern çağda yaşanacak karanlık olayları ele alan dizinin 'Metahhead' isimli bölümünde robotlar insanları avlıyor ve bambaşka bir dünyanın oluşturulmasına yardımcı oluyordu. 

Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk... Dubai'de çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu! "İsrail toplumu beyni yıkanmış ve kör bir halde!" Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı! İşte İran’ın fırlattığı dronların ve füzelerin imha edilme anı! Bu kez evine dönmek isteyen Filistinliler'e saldırı! İşte o anlar!