Rıdvan Dilmen'den, Rodriguez transferi açıklaması!

NTV'de yayınlanan Yüzde 100 futbolda şampiyonluk yarışını değerlendiren Rıdvan Dilmen, zorlu viraj olarak 26. haftayı işaret etti. Dilmen, sol bek için Rodriguez'i bekleyen Fenerbahçelilere ise kötü haberi verdi. Dilmen, sarı lacivertlilerin transfer sürecine ilişkin de açıklamalarda bulundu.

NTV'de yayınlanan yüzde 100 futbolun yorumcusu Rıdvan Dilmen, şampiyonluk yarışı hakkında şunları söyledi:

"Şampiyonluk yarışı hala ciddi şekilde devam ediyor. Birbirine çok sıkı takımlar var. Önümüzdeki 3 haftalık, Kadıköy'deki Fenerbahçe-Galatasaray maçına kadar, oynanacak çok ciddi Sivas'ın da, Başakşehir maçı var, Trabzonspor maçı var. Fenerbahçe'nin de Trabzonspor'un hemen ardından Alanyaspor'la maçı var. Ankaragücü deplasmanına gidecek, sonra Galatasaray'la oynayacak.Zorlu virajlar 26. haftaya kadar hafif hafif yanaşacaklar birbirlerine"

Dilmen, sarı lacivertli taraftarlara ise transferi beklenen sol bek Rodriguez ile ilgili kötü haberi ise "Fenerbahçe'nin Rodriguez hayali sona erdi, Rodriguez Napoli'ye gitti. Fenerbahçe Rodriguez'i lisans durumlarından dolayı alamıyor. Zaten yeni stopere de lisans çıkartamadı. Ama değişik bankalarla görüşmelerin sürdüğünü biliyorum. Ama Fenerbahçeliler artık Rodriguez'i unutsun" sözleri ile verdi. 

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber