Reyting sonuçları 7 Eylül Çarşamba: MasterChef Türkiye, FOX Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 7 Eylül reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 7 Eylül Çarşamba reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 7 Eylül reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Detaylar haberimizde...

7 EYLÜL ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI

7 Eylül tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total’de 1. sırada TV8’de izleyici ile buluşan “MasterChef Türkiye”, 2. sırada ATV’de ekranlara gelen “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, 3. sırada ise “Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber” yer aldı.

AB’de 1. sırada “MasterChef Türkiye”, 2. sırada “Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber”, 3. sırada ise “Müge Anlı ile Tatlı Sert” yer aldı.

Yusuf Yazıcı, Lille tarihine adını yazdırdı! Deprem uzmanlarından açıklama: Kalitesiz yapılarda yıkıcı olabilir İnci Taneleri pavyon dansı ile Dilber rüzgarı esti!
Sonraki Haber