Reyting sonuçları 26 Eylül Pazartesi: MasterChef, Bir Küçük Gün Işığı, Yasak Elma, Alparslan Büyük Selçuklu

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 26 Eylül Eylül Pazartesi reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 26 Eylül Pazartesi reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Detaylar haberimizde...

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 26 Eylül reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

REYTİNG SONUÇLARI 26 EYLÜL PAZARTESİ

26 Eylül tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TRT1’de izleyiciyle buluşan “Alparslan Büyük Selçuklu”, 2. sırada Atv’de ekrana gelen “Bir Küçük Gün Işığı”, 3.sırada Fox TV’de yayınlanan “Yasak Elma” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada TRT1’de yayınlanan “Alparslan Büyük Selçuklu”, 2.sırada “Masterchef Türkiye” 3.sırada Atv’de ekrana gelen “Müge Anlı İle Tatlı Sert” yer aldı.

İstanbul'da Gazze diplomasisi: Çatışmanın bölgeye yayılma riski var Arabalı vapurda dalgalar araç camlarını kırdı göçükler oluştu Alanya çift attı, Konya ateş hattında kaldı!
Sonraki Haber