Reyting sonuçları 21 Eylül Çarşamba: MasterChef Türkiye, O Kız, Mükemmel Eşleşme, Müge Anlı

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 21 Eylül Çarşamba reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 21 Çarşamba reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Detaylar haberimizde...

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 21 Eylül reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

REYTİNG SONUÇLARI 21 EYLÜL ÇARŞAMBA

21 Eylül 2022 Çarşamba günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada MasterChef Türkiye, ikinci sırada O Kız, üçüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

AB'de ise birinci sırada MasterChef Türkiye, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

20+ABC1 izleyici grubunda ise birinci sırada MasterChef Türkiye, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada O Kız yer aldı.

Meteorolojiden İzmir için sağanak yağış uyarısı Ankara'da bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden İstanbul için sağanak yağış ve fırtına uyarısı!
Sonraki Haber